2010. november 14., vasárnap

Tanya-Baba találkozó


Nonó és kis barátai


Babócák


A héten társasági életet éltünk. Elhatároztuk, hogy minden hónapban szervezünk egy baba-mama találkozót. Eszteréknél volt a mostani tali (ezúton is köszönjük neki). Azt tudni kell, hogy a babák nagyjából egykorúak, max egy hónap a differencia. 13 baba és 13 mama volt most jelen.
Babák és Anyák

Jó volt nagyon, bárhová néztél legyen szó kiságyról, járókáról, díványról, fotelről, kis szobában, nagy szobában mindenhol baba kupacok voltak. Az asztalt beterítették a mamik által sütött finomságok. A program hol evés, hol alvás, hol ordítás, hol nézelődés volt. Volt aki nagyon élvezte, volt aki az elején kevésbé. Nonó nagyon jól elvolt, nézelődött, ismerkedett, közben evett és aludt. Csupán ha már legalább  hárman sírtak körülötte, akkor már nála is egy kicsit eltörött a mécses, de ez nem volt vészes.

Kupac a járókában
Szerencsére neki mindegy hogy hol a lényeg, hogy nyugton alhasson... igazából a zaj sem zavarja különösebben. Sokszor csak letettem az ágyra míg fotóztam a többieket és mire oda fordultam ő már kiterülve aludt. Köszönet neki jó pár kép sikeredett a többiekről.



Nonó és Gergő
A járókába néha mi is bekerültünk és olyankor végig tapogattuk a többieket. Nonó először Gergőt nézte ki, a kis casanovát aki már ott hódította a picurka babaszíveket. Gergővel már volt közös ágyban alvás és udvarlás (apának el se mertük mondani). Persze ahogy végzett Nonóval máris másnak csapta a szelet. Igazi kispasi.

Nonónak (persze nem csak neki) Emma baba tetszett nagyon. A járókába oldalra fordulva folyton birizgálta, hol a hajába, hol a kezébe kapaszkodott. Szerencsére Emma jól tűrte a kíváncsiskodó kis kezeket. Őt meg kell még említsem mert a kék szemeibe teljesen beleszerelmesedtem (reménykedek hátha Nonónak is világoskék szeme lesz, talán van még rá remény). Amúgy ő egy igazi kis modell, látszik fotós anyukája van mert egyfolytában a gépbe nézett ahogy Nonó is szokott, őt is teljesen elbűvöli a nagy gép látványa.

Kicsi az ágy, nagy a rakás
Volt csoportfotózás is bár nem volt egyszerű összehangolni. Hisz aki épp nem evett az jobb esetben vagy ismerkedett vagy épp aludt. Pont emiatt míg egyesek örültek, mások kikérték maguknak, hogy mit maceráljuk őket, de a lényeg, hogy jól sikeredett.  A végére minden baba kidőlt s már alig várják a következőt. 


Rólunk is készül egy-két kép, köszönet Áginak ezért!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...