2011. július 17., vasárnap

Nagy Szülinapi Babazsúr

Közös Szülinapozás



Hát ez a nap is eljött, hogy elinduljon a nagy születésnapi sorozat hisz pont egy éve bújt ki az első topik baba. Ennek örömére sokan összegyűltünk, hogy közösen megünnepelhessük babáink első születésnapját. Ismételten köszönet Gabinak, hogy otthonukat felajánlották eme eseménynek. Az asztal most is tele volt mindenféle anyukák sütötte finomsággal és persze Gabi híres limonádéja sem hiányozhatott az asztalról. Mivel ez családi esemény volt sokszor mosolyogva néztem a körben ülő apukákat csemetéikkel. Nonó is élvezte nagyon apukája jelenlétét ez látszott is abból, hogy sokáig ki sem lépett apukája aurájából :)


Természetesen egy szülinap sem születésnap torta nélkül. Ebben itt sem volt hiány. Gabinak köszönhetően incsi-fincsi tapicskolni való bababarát tortácska készült. Eleinte csak lesték vajon ez mi lehet de Kata nem volt rest és egyből neki esett. Aztán jó páran csak kedvet kaptak és egyre bátrabban csíptek belőle falatokat. Nonónak eleinte kis segítség kellett de aztán végül ő is evett egy két falatot belőle. 


A nagy tortaevés közben volt egy nagyon édes jelenet. Nem tudom milyen sugallatra de Flóra egyszer csak úgy gondolta jól megölelgeti Nonót, akit persze teljesen letaglózott Flóra szeretgetése :)


Aztán ahogy ezzel végeztek jött a következő finomság. Ezt a kis muffin sütikét én alkottam. Mit mondjak Nonó csak úgy tömte befelé de ahogy elnéztem másoknak is nagyon ízlett.



A nap remekül sikerült és ünneplés közben még egy kis medencézésre is sor került. Szintén Gabinak köszönhetően készült erre az alkalomra egy egyen body is. Bár a közös kép fentebb egy kis trükközéssel készült mindenesetre nagyon jól mutattak benne. Orsinak köszönhetően végre rólunk is lett egy közös kép.





Este aztán hulla fáradtan dőltünk bele kicsiny ágyikónkba. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...