2011. július 13., szerda

Tanya Baba-Mama találkozó

Egy újabb szuper nap Gabiéknál


Gabi volt kedves és felajánlotta, hogy legyen ismételten náluk egy kis találka (8-án), ezen a kellemes meleg nyári napon. Sokan sajnos nem tudtak eljönni de azért így is voltunk jó páran. Az idő nagyon meleg volt, a nagyok a nagy medencébe mi meg a bokrok nyújtotta árnyékba hűsöltünk Gabi isteni limonádéját kortyolgatva. Nonó szokásához híven máris lecsapott az első labdára ami a kezébe akadt. Nem is eresztette és jó sokáig csámcsogott rajta.


Aztán lassan a medence is előkerült a kicsiknek is. Természetesen Flóra volt az első ki becserkészte a még üresen álló pancsolót. Hogy le ne maradjon semmiről jobbnak látta ha máris beleül így legalább elsőként tud értesülni róla ha végre víz is került bele. 


Flóra egy ízig vérig vagány csajszi. Folyton megy és felfedez. Semmi sem kerüli el a figyelmét, még a fűben lapuló kis virág sem. De a medencére visszatérve a többiek sem voltak ám restek és gyorsan ők is oda siettek.


Zozó épp kedvenc elfoglaltságának hódolt méghozzá épp hódított, és nem is akárkit hanem Flóra anyukáját igyekezett becserkészni. De a medencét látva a sok kis fürtös lányokkal gondolta akkor ő se marad ki a buliból és nehéz szívvel bár de Flóra anyukáját ott hagyta, hogy tovább hódítson talán esélyesebb terepen.


Először természetesen Flórát szemelte ki, de persze Flóra se volt rest és máris odébb hesegette hisz mit képzel mikor előbb anyukájának csapta a szelet. De persze Zozó nem adta fel hisz neki kell egy kis hercegnő. Így választása a mellette mit sem sejtve üldögélő Nonókára esett. Zozó az előbbiből tanulva először csak nézte aztán kikerülve nehogy semleges
választ kapjon gyorsan kezébe vette a dolgokat. Sajnos sikerrel így sem járt de azért nem csüggedt és végül a világon legjobban imádott hölgyemény karjaiba került, Anyukájáéba! Hiába most még egy picurka göndörödő fürtöcske se érhet fel, anya csodaszép loknijaival. 


Nimród kis barátja törekvéseit mosolyogva a távolból szemlélte. Az ő figyelmét leginkább a mászóka, a kekszes zacskó, és a kis piros kétkerekű kötötte le. Álmodozott, hogy ha nagy lesz neki is lesz majd egy, de kékbe.


A mászóka azonban nem csak Nimródnak tetszett nagyon. Zsófi is szemet vetett rá, már csak a kis piros csúszda miatt is. Érdeklődve figyelték ahogy a nagyok csúsznak le majd másznak vissza fel. 


A mászókához hinta is tartozott ám. Ezt végre előszeretettel tudták a kicsik is használni. Főként Pannus ült benne, aki annyira élvezte, hogy szinte ki sem akart szállni belőle. Fogadok ha beszélni tudna folyton mondta volna: "-Anya lökj még magasabbra, hogy elkaphassam az égen a csillagokat".


De visszatérve a medencére sokáig nem maradt az sem szárazon hisz végre víz is került bele. Ennek megörülve a kis fürtösök szebbnél szebb fürdőruháikat magukra öltve, csobbantak egy nagyot a kis teknőc-medencébe. Nonó most is mint mindig labdát szerzett és azt még a vízben se eresztette. 


Az asztal most is tele volt a mamik által sütötte sokféle finomsággal. A fürdés után kimondottan jól esett a pár finom falat. És a legjobb, hogy most már bizonyos finomságokból a kis picurkák is kaphatnak pár morzsadarabot. Borika is így téve, anyukája kezébe csipegetett az asztalról.


Lassan ennek a csodás napnak is a végére értünk. Apára várva a terepet mi hagytuk el utoljára. Míg várakoztunk Katában gyönyörködtünk ahogy visszafoglalva a kis medencéjét végre szabadon lubickolhatott. Aztán nővérkéje Alíz is csatlakozott hozzá, akkor kezdődött igazán a móka és kacagás. Közben apa is megérkezett így mi is búcsút vettünk Gabiéktól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...