2011. augusztus 13., szombat

Az ELSŐ Születésnap

1 Évesek lettünk!!

Egyik szemem sír a másik nevet. Az egyik ezért mert nagyon hamar eltelt az idő a másik meg azért mert már ilyen nagyok lettünk. Az egész napunk a meghatódottság jegyében telt legalábbis nálam, nála meg a nyűg jegyében :D :D Bár ő nagyon nem akart partner lenni a dologba de végül csak sikerült egy ilyen volt ilyen lett képet összehoznunk (tudni kell pontban ugyan abban az időpontban készült mindkét kép csak épp egy év különbséggel):




Családi szülinapozás


Most ugyan kicsit csaltunk mert már 6.-án összeültünk, hogy megünnepeljük kicsi manóm első születésnapját. Így legalább majdnem teljes volt a létszám. Szerencsére remek idő volt egy kerti partihoz. Ez a nap azért is volt különleges mert nem csak Nonó 1 éves szülinapját ünnepeltük hanem az üknagymama 90. szülinapját is.

Üknagymamával

Igen ritka pillanat ez, sajnos nem sokan mondhatják el magukról, hogy ismerték az üknagymamát is. Az ebéd fantasztikusan jól sikerült. Nonó jól bírta pörgött ezerrel. Aztán ebéd után kidőlt így a torta és az ajándékok kicsomagolása váratott magára még egy két órát :)) 

Miután végre felébredt és jöhetett a bontogatás. Élvezettel tépték szét az ajándékok csomagolását majd jött minden egyes játékra a nagy rácsodálkozás. 


Nagyon szuper ajándékokat kapott. Plüss mókuskát (amiért odáig van), micimackót amivel hintázni és gurulni is lehet, clemmy kockákat és még sok sok apróságot. Miután vége volt a nagy ajándékozásnak jöhetett a legjobb rész amire már nagyon vártunk. Bizony bizony a nagy születésnapi torta. 






Húgom, Nonó leendő keresztanyja igen csak fantasztikus alkotással kápráztatott el minket. A torta eszméletlen jól nézett kis és milyen finom volt.. hmmm.. 


Vicces volt mert Nonó még a gyertya gyújtást se várta meg, ugyanis ahogy letették elé nagy hévvel már enni is kezdte a kis sütiét, :D :D :D :D és ahogy az első szülinapnál (is) szokás nyakig csokisak lettünk. 



Ez a nap is fantasztikusra és emlékezetesre sikerült.

"BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉSNAPOT Kívánunk kis Tündérmanóm!!!"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...