2011. augusztus 21., vasárnap

BALATON

Nagy kékség


Tegnap azon a szép meleg nyári napon, úgy döntöttünk meglátogatjuk kis barátunkat Zozót a Balatonnál. Úgy is annyit volt emlegetve már a nagy kék víz, hogy most már muszáj volt benne meg is mártózni. Az út hosszú volt hála a nyári dugóknak de végül csak leértünk. Az idő remek de nem volt az a tikkasztó meleg, persze nem is fáztunk :). 
Már nagyon vártuk, hogy végre csobbanjunk. A partszakasz igen csak baba barát volt ugyanis elég sokáig tudtak benne a kis picurok gyalogolni. Nonó ezt igen csak élvezte ahogy lépegethet benne. Aztán Zozótól ellesve aki csak úgy dargázott úszógumijával a vízben, Nonó is mintha kompba ülne futkosva szelte a hullámokat. Labdáztunk és közben jókat nevettünk. Zsóka Zozó anyukája valami isteni ebéddel örvendeztetett meg minket a parton. 
Természetesen Nonó sem maradhatott ki belőle :) Ebéd után újra csobbantunk. Gyerekek jól elvoltak bár Nonó most tőle szokatlan módon hamar megunta így apájával kimentek. Kint a parton is sok felfedezni dolog volt. Az egyik legcsábítóbb egy nagy homokozó volt ami telis tele volt mindenféle játékkal. 
A két gyerkőc szinte egyszerre repült rá. Néha még egymással is eljátszadoztak mi meg anyukák a homokozó szélén olvadoztunk tőlük. Miután a nap lement belevetettük magunkat az éjszakai tömegbe ahol még tűzijátékot is láttunk. Igaz csak mi mert Nonó addigra már 
az igazak álmát aludta, még a mellettünk száguldozó, és hangosan dudáló vonat sem zavarta. A hajnali hazautat ébredés nélkül tűrte, itthon meg aztán észrevétlenül került a kis helyére :) Köszönjük Zsókáéknak ezt a csodás napot!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...