2010. december 20., hétfő

III. Tanya-baba találkozó

Nonó és az ő kis barátai

Bori, Nimród, Ajsa, Kata, Máté, Flóra, Emma, Gergő, Menő

Tudom kicsit késve írok már róla de még december 7.én sikeresen megtartottuk a III. Baba-Mama találkozónkat.. Ezúton is köszönjük Gabinak, ki Tárnokon lévő otthonát ajánlotta helyszínéül a talinak.. Itt most 11 baba és 11 mama volt jelen e napon.

Tumultus a járókában
Bár most a mamik annyira nem tettek ki magukért mint a múltkor, de azért finomságokba így se volt hiány, az asztalt így is ellepték a csipegetni valók. Jó volt látni így élőben is ki mennyit változott a múltkori összeröffenés óta. Engem most is, ahogy a múltkor Gergő nyűgözött le nagyon. Neki nagyon profin megy a kúszás, forgás és még sorolhatnám. Szerintem nem sok kell, hogy anyukája szaladhasson utána. A járóka most is sokszor volt tele. Babócák meg meglepően olykor csöndben voltak :). 


Emmával
Nonó most sem zavartatta magát ha álmos volt, mindegy hol volt, pelust a fejére húzta és már szundított is alatta. Emmával most is nagyon egy szinkronban voltak, szinte még a cumijuk is ugyan olyan. Néha még álmukba is tapogatták egymást. Igaz olykor Nonó ismerkedése nem volt valami úrinőhöz való, ugyanis hol fülekbe, hol hajakba kapaszkodott. 


Menő Manóval
Ami számomra meglepő volt, hogy ha sírtak Nonó mellett, hidegen hagyta pedig a múltkori alkalommal olykor eltört a mécses nála emiatt. Sőt szegény Menő manó mikor nem tetszését fejezete ki Nonó szó szerint kinevette. Hiába ezek a lányok már csak ilyenek. Apropó Menő, úgy látszik Nonó minden találkozón mást szúr ki magának, így Gergőt most háttérbe szorította a kis Menő manó. Egyszer ám a kisasszony is meglepett, ugyanis kúszni próbált Kata felé kevesebb sikerrel. Olyan büszke voltam rá. Bár sajnos ezt a cselekvést azóta se nagyon gyakorolja. 

S íme utószónak egy bónuszkép, ahogy Nonó kúszva közelít:

Első kúszások

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...