2011. június 21., kedd

Ismét egy mini tali

Barátok közt a Kopaszi gáton

Ismét szuper meleg napra ébredtünk. Előző este már lefixáltuk, hogy randizunk egy páran a kopaszi gáton. Lassan most már törzshelyünké nevezhetjük a helyet. Míg bevártuk a többieket egy nagy fa árnyékába telepedtünk le. Kis barátaink is érkeztek lassan. Nonóka szokásához híven aranyosan eljátszadozott. Sőt meglepetésemre mikor Zozó közeledett az egyik játékát egyből feléje nyújtotta. De lássuk kik is jöttek el aznap.

Elsőként Zsófikáék értek oda. Zsófika egy kis tüneményes, gyönyörű kék szemű, vörös hajú, hamvas bőrű szépség. Hangját ritkán hallani de azért ő is be tud lendülni. Mivel ovi szünet van így tesóját is magával hozta aki kinézetre szöges ellentéte. Ő a csodás barna szemeivel hódit már a lányok körében.

Aztán megérkeztek Zozóék is. Zozó már most egy igazi kis csibész. Az a huncut mosoly mindig a szája szélén párosítva azzal a huncut nézésével.. Hát anyuci jó pár év múlva bajba lesz nem győzi majd a lányokat elhessegetni, mivel már most fűzi a lányokat :)

Domosék is befutottak. Ő is egy igen helyes fiúcska és tiszta anyja :) Bátyusát is hozták aki teljesen olyan mint Domos csak nagyobb kiadásban. :) Annyira ügyes én csak lestem ahogy harapja az almát. Nekünk ez még fura nagyon hisz egy fogunk sincsen még :)))) 

De, hogy ne csak a fiúk legyenek többségben végre megérkezett Lilike is. Lilike egy nagy Cukiság. Imádom őt is. Annyira cuki minden megnyilvánulása, főleg ha még ilyen kis cuki kalapban is jön. De hát volt kitől örökölnie :)


Aztán megjött a kis utazónk is Nimród. A mi szemszögünkből szerencsésen alakult, hogy előbb hazajöttek bár gondolom apukája nem így gondolja. Nimusz egy igazi kis huncut manó és az a huncut vigyor hozzá, engem legalábbis mindig levesz a lábamról. 



Aztán megérkezett a másik kis csibészke Gergő is. Azok a barna szemek :D na és a kis cukorlábujjacskái :) Róla tudni kell folyton mezítlábazik :) Igaza van nincs is jobb annál :) Ő most tesóját aki szintén Nonóka otthon hagyta, hogy végre neki is legyen szabadnapja :D



Már épp elindultunk mikor végre Kata is befutott. Kata most szépséges kalózlányként tündököl átmenetileg. Valljuk be jól áll neki. Neki van egy csodaszép nővérkéje is, aki szintén velük tartott.


Míg mi a kicsikkel az árnyékba hűsöltünk a nagyobbacska gyerekek a homokot túrták és vizeztek ezerrel :) Olyan édesek a kis pöttömök ahogy már a takarón zsizsegnek és felfedeznek. Sajnos sok alkalmunk nincs így babák közt lenni ezért is élvezzük nagyon ezeket a találkozókat és ezt mondhatom Nonó nevében is. Amúgy Noémi labda kollekciója ismét bővült Zsófiéknak köszönhetően egy kis kék labdával. Azóta is azt hordja jobbra-balra itthon :) Viszont végre rólunk is készült egy - két közös képe Zsókának köszönhetően :) Ebből és még egy két képből csináltam egy kis szösszenetet:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...