2012. november 15., csütörtök

Hétköznapjaink

Még mindig nem egyszerű :) 

Nem is tudom melyik lánnyal kezdjem :)

Nonó még mindig extra hisztis. Igyekszünk nagyon sokat foglalkozni vele. Ha bárki jön át az az első, hogy vele foglalkoznak és csak utána a picivel. Sokszor állunk értetlenül, hogy hogy is reagáljuk le a dolgokat.. hagyjuk rá, legyünk türelmesek, vagy szigorúak... de nehéz sokszor el kell számolnom 10-ig mire lereagálom... Tudom neki is meg kell szoknia az új felállást, hogy most már nem csak ő van. Szerencsére nagyon szereti Dórit, jön mindig segít pelenkázni, fürdetni. De ha Dóri sír ő is sokszor rázendít valami apróság miatt... szóval ez a kánon sokszor nem egyszerű. Rossz, hogy bentre szorultunk és nem tudunk egy - két alkalmat leszámítva kimenni. Volt, hogy anyuékra bíztuk Dórit és mi elmentünk hármasban bevásárolni, csavarogni egy kicsit. Mondanom sem kell mennyire élvezi.




Dóri még mindig szenved a pocakkal éjszakáink már talán egy fokkal jobbak de még vannak napok mikor nem sokat alszunk. Nappal persze sokszor alszik akár 5 órát is egyhuzamba. Remélem nem cserélte fel az éjszakákat a nappallal :D Tejcsivel sem bírom már úgy mint az elején de azért igyekszünk. Végre volt egy két nem túl hideg és füst mentes napunk így az első levegőzést is megtudtuk végre ejteni. Már 3 órát aludt elsőre is :)





És egy apás bónuszkép most már kapott egy kisebb gipszet így rövid ideig meg is tudja végre Dórit fogni. Gondolom feltűnt már Dóri mennyire de mennyire tiszta apja :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...