2011. december 27., kedd

Karácsony

Kis karácsony, nagy karácsony  :)



December 24.-e

Bizony eljöttek az ünnepek. Már régebb óta főtt a fejünk apájával, hogy is csináljuk. Szeretném ha a fa is meglepetés lenne neki úgy ahogy az ajándékok... mivel a nagyiék is elfoglaltak voltak és abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy Marci is velünk ünnepelhetett 24.én így azt találtuk legideálisabbnak ha 24.-én reggel jön meg a fa és majd délután jönnek alá az ajándékok. Mivel így a 24.-ei kapkodás elmaradt azt hiszem ebből rendszert is fogunk csinálni :) Na de térjünk végre a lényegre mikor is eljött az a bizonyos 24.-e reggel. Együtt jöttünk le mindannyian. A gyerekek odáig voltak. Nonó meg aztán főleg hisz végül is most lát igazán először ilyet.  Édesen, kócosan ott topogott körülötte és mutogatott és volt sok hű meg húúú. Teljes izgalomba jött azt se tudta mit nézzem meg először rajta. A díszeket bökötte az égőket fújta :D


Aztán este megjött a jézuska. Volt nagy öröm. Bár Nonó az elején nem tudta mire vélni meg igazából a bontogatás sem izgatta őt annyira. De aztán segítséggel csak belejött. Nagyon örült mindennek de a kedvenc egyértelműen a bevásárló kocsija lett na meg Marci távirányítós autója :)))) Este aztán mamáékhoz átmentünk és ott vacsoráztunk. A fa alatt itt is volt sok ajándék. A kis fotelka egyből sikert aratott, ki se száll belőle még az ajándékokat is abban ülve bontogatta :) Majd a legvégén előkerül a legnagyobb csomag mely egy ugráló zebrát rejtett magában. Mondanom sem kell mekkora öröm volt ez neki :D Folyton rajta ugrált mi meg jót mulattunk rajta :)))))) Este aztán szó szerint beájult az ágyba és reggel 9-ig meg se szólalt :))))



December 25.-e

Ma keresztlányoméknál ebédeltünk. Ide is hozott ajándékot a jézuska méghozzá egy ilyen mindent tudó kocka személyében. A golyóvezetőt nagyon szereti rajta Nonó. Egész nap játszottunk amit aztán nálunk folytattunk. Este megint nem kellett altatni :)))




December 26.-a

Ma a Szemi papa jött látogatóba apa húgaival. Jó volt nagyon. Bár délután már nem volt meg az a felhőtlen öröm aminek aztán estére meg is lett az eredménye ugyanis jól belázasodott.. Sajna a láz köhögéssel és egy kis orrfolyással is járt. Másnap este azonban meg is volt a miértje ugyanis kibújt az 5. fogacska is hátul oldalt. Még egyelőre nem beazonosítható melyik is bújt ki de gyanítom az egyik rágó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...