2011. május 31., kedd

Mini tali a Kopaszi gáton

Zsófi és Nimusz "búcsúztatója" 



Már csak pár nap és útra kélnek, szerencsére nem hagynak minket itt örökre csupán egy röpke kis időre. De, hogy mégse eresszük el csak úgy őket így rögtönöztünk egy kis búcsúztatót a szokásos helyünkre. 

Tervet eszeltünk, hogy Zsófiékat mit sem sejtve kicsaljuk. Bár tervünk majdnem kútba fulladt mikor autójuk lefulladt. Szerencsére a hiba orvosolva lett így a napunk a terv szerint alakult. Még érkezésük előtt a "bejáratnál" gyülekeztünk. 
De nap melegen sütött így árnyékba húzódtunk várva, hogy mindenki megérkezzen. Előkerültek a plédek aztán a picurok is rákerültek. Jól eljátszogattak míg az utolsók is babakocsin begurultak. De, hogy a meglepetés még nagyobb legyen s ne bukjunk le már egyből, így felkerekedtünk és elbújva egy kis étterem teraszára telepedtünk.

Nimuszt kis barátja vezette el hozzánk ahol aztán volt nagy meglepődés főleg Zsófi részéről. Utána a szokásos csevej és nassolás következett a mamák részéről míg a "babák" felfedezték az asztalok alatt terülő terepet. Hihetetlen látvány volt nézni a sok kis örökmozgót, belegondolva, hogy nem rég még a pocakunkba voltak. Engem külön örömmel töltött ahogy Nonó felfedező útra indult. Nem volt akadály a kemény köves pálya. Utána a járda melletti füves részre ültünk.


Először csak Lili csatlakozott hozzánk aztán Zozó is oda jött. Később hirtelen ötlettől vezérelve a többieket is oda tettük és elkészült az első ücsörgős csoportképünk. Nem volt egyszerű összehozni de végül sikerült, közben persze jókat nevettünk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...