2011. március 2., szerda

V. Tanya-baba találkozó

Nonó és kis barátai


Március másodikán került sorra az újabb találka. Helyszín újra Eszterék otthona volt, ezúton is köszönjük neki. A találkozón 18 baba - 18 mama és két nagyobb gyermek vett részt, elérve ezzel a legnagyobb létszámot ami idáig volt.



Nagyon örültem mert végre sikerült olyan mamákkal és babákkal is találkoznunk akikkel idáig csak a fórum sorai közt beszélgettünk. Az asztal most is roskadásig volt tele a mamák által sütött mindenféle finomsággal. Szerencsére Liza isteni krémese sem hiányzott az asztalról (ő még nem tudja de majd előterjesztem, hogy állandó "kelléke" legyen az ilyen találkozós ebédnek).

Hihetetlen látvány volt a sok izgő, mozgó baba. Bár itt mi még az egy helyben lévő babák táborát erősítjük. Sokan már fekvő-támaszoztak, az ügyesebbek kúsztak és voltak akik már másztak illetve álltak (bizony ilyen ügyes babák is vannak már itten).

Noémi a nap folyamán újabb hódolóra tett szert a járókában Zazi személyében, ha már ifjú Menő Rómeónk sajnos nem volt ott.
Elvileg aludni indultak de aztán jól elvoltak. Mi itt kivételesen az alvás közeledtével picit nyűgösebbek lettünk, de végül sikerült elbó-biskolnia egy félre eső zugban. Utána újult erővel vetette bele magát a tömegben :) Hihetetlen, hogy telik az idő és babócáink mennyit fejlődtek ilyen rövid idő alatt. Annyira jó nézni őket ahogy "állnak" világra egyre jobban rácsodálkozó tekintetükkel. 

Már most nagyon várjuk a következő találkozót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...