2011. február 10., csütörtök

IV. Tanya-baba találkozó

Nonó és kis barátai


Kicsit eltolódva de végül február 4-én sikeresen nagy létszámmal meg lett tartva a IV. baba találka. Helyszín most Etyek volt köszönet Tündinek és az ő kis csodaszép Nóri babájának ezért. 


Az asztal most is roskadásig volt tele a mamákok által készített különböző finomságokkal. Hmm ha még etettek mind az öt ujjam megnyalom utána házi krémest.. hát én ettem Lizaféle isteni finomat. Jó volt most is jó sokan voltunk, 12 mama és 11 baba plusz egy huncut nagyfiú. Ott volt kis barátnőnk is Viki akivel majdnem egyszerre születtek az Istvánba. Nonó volt a nagy, Viki meg a kis babó még anno :).
Most nagy ismerkedések elmaradtak legalábbis Nonó részéről, ugyanis sokáig nem volt a játszószőnyegen, inkább kis "buddhaként" ült az ölembe és onnan szemlélődött. De azért voltak akik nem szégyenlősködtek hanem durr belevágtak a közepibe. Íme Borika és Nimród ismerkedése:



De a nap legjobb része kis Nonó szemében, mikor hinta-palintázott a teraszajtó fényében. Nagyon tetszett neki ahogy himbálódzott ide-oda vagy a lába ütemére rugózott alatta. Azóta is fő anya és apa feje, hova lehetne tenni egy ilyen kis hinta-palintát ide bentre.




A nap sajnos gyorsan eltelt, ahogy jó társaságban mindig. Szerencsére azért volt egy kis idő arra is, hogy egy-két vállalkozó kedvű anyukák boldogságtól ragyogó arcát babástól megörökítsük :) Hát nem szépek :)!



Most is nagyon jól éreztük magunkat s reméljük a következőn is megint újra ott leszünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...