2011. február 18., péntek

Babaúszás

Pancsolás a nagy vízben

Már régóta töprengtem menjünk, ne menjünk.... aztán úgy voltam vele próbáljuk ki, mit veszíthetünk. Meg amúgy is legalább lesz egy program ami csak apáé és az ő kicsi lányáé. A fürdő is folyton úszik a vízbe, és itt végre Nonó is igazi vízicsibe lehet. Van egy nagyon jó kis uszoda a környékünkön így ellátogattunk oda egy szombat reggel pont a féléves évfordulónkon. Jó mert a babáknak külön medencéjük van. Jót mosolyogtam mert szinte csak apukák voltak. Olyan édes látvány ahogy a nagy emberek fogják a kis csöppeket. Nonó kicsit se lepődött meg mikor a vízbe ment. 

Az óra bemelegítéssel kezdődött. Annyit mosolyogtam rajtuk olyan édesek voltak. 


Aztán hopp és máris a vízbe csobb. Ott aztán megkezdődött a vízhez szoktatás na nem mintha kis vízicsibémet szoktatni kéne. Már az első órán úgy járt a lába mint a profiknak. Kicsit se illetődött meg ha a víz a szemébe ment.


A kacsás feladatot nagyon szerette. Volt egy kis sárga kacsa amit előre dobtak és lehetett úszni utána. 



Volt háton úszás is ami különösen vicces látvány volt. Nonó lába, karja hol az égnek mered vagy épp a legnagyobb kényelembe feküdt a vízen szinte már csak a koktél hiányzott a kezéből :D


A végén meg is lettünk dicsérve milyen ügyesek vagyunk. Ezután ha nem is minden héten de biztos vagyok benne, hogy havonta egyszer-kétszer menni fogunk mivel nagyon élvezte és mi is szeretnénk ha később biztosan mozogna a vízben :)


Itthon aztán altatni se kellett (na nem mintha amúgy ilyen gondunk bármikor is lenne :D) szó szerint beájult és jó sokáig aludt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...