2012. május 14., hétfő

NAGY HÍR

Kis Tesó érkezik


És akkor lelebbentem az én kis titkomról a fátylat. Bizony nem sokára bővül kicsiny családunk száma, ráadásul úgy néz ki, hogy újra egy kis lánykával. Október végére várjuk a kis hugicát úgy, hogy a már elkezdett tervezés munkába visszamenetel, bölcsőde eltolódik. Örülünk mert amúgy is így volt tervezve, hogy lehetőleg kis korkülönbség legyen Nonó és ő közte.



Amúgy pont a mai nap tudtuk meg, hogy kislány lesz. És ami az érdekes Nonó ezt már hónapokkal előtte megjövendölte. Egyik alkalommal még március elején szokásához híven ugrálni szeretett volna rajta mikor mondtam neki nem szabad hisz baba van a pocakba. Ő rám nézett és csak nézet majd annyit mondott: Baba, Dóri baba. Úgy néz ki a nevet is akkor eldöntötte :) Egyelőre még persze a név nem 100%-ék de úgy néz ki ha kislány lesz tényleg Dorottya lesz. Természetesen ezt a terhességet sem kezdhettem rosszullétek nélkül. Szerencsére már múlóban minden. De az eleje durvább volt mint Nonóval pedig aztán vele se volt felhőtlen. Egész napos hányinger, gyomorégés, minden reggel rosszullétek amik volt, hogy nap végéig kitartottak. Igazából szinte minden pont olyan volt mint Nonóval így valahogy sejtettem, hogy bizony most sem kis kukacost hordok a szívem alatt. Aminek nagyon örülünk, hogy effektíve így mindene már most megvan. Terveink szerint mivel három kis szoba van fent jó darabig a két lány egy szobába kerülne így Marcinak még sokáig megmaradna a kis birodalma. Persze ezek még csak tervek hisz mint tudjuk anya tervez, baba végez :D Viszont már most megvan a következő lépés lassan Nonónak nagyágyat kell beszerezni.

Így, hogy már Nonó nem lesz "egyedül" a blog is később majd némi átalakulásra kerül mivel sem időm sem energiám nem lenne külön vezetni, de ugyan úgy szeretném megörökíteni mindkettejük kis életét már amennyire időm továbbra is engedi.

Bónuszként egy pár hete rólam készült kép. Bizony már most jó nagy a hasam de tény sok maradt még rajtam Nonó után. De egy biztos Dóri születése után szép lassan újra a régi formába hozom magam :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...