2012. augusztus 19., vasárnap

Születésnapi Buli

Party

Már nagyon vártam ezt a napot. Szerencsére az időnk is szuper volt. Már reggel elkezdtünk készülődni serényen. Ki a konyhába ki a pakolásba ki a díszítésbe vett részt. Nonó persze már reggel óta pörgött. Édesen jött ment és segített lufikat fújni akarom mondani inkább szétdobálni :))) 



















A vendégek lassan szállingózni kezdtek. Díszvendégünk a szintén születésnapját ünneplő 91 éves Üknagymama volt. 


Lassan mindenki helyett foglalt. Nonó természetesen tesója mellé ült,ehhez igen csak ragaszkodott.


Az ebéd legjobb része természetesen a torta volt, melyet húgomnak akarom mondani keresztanyunak (http://tkkriszticakes.blogspot.hu/)  köszönhettünk. Most is mint tavaly is számomra is meglepetés volt. Fantasztikus lett és persze isteni finom! Ezúton is köszönjük neki! (már most nagyon várom, jövőre vajon mit fog alkotni!)


A torta és a többi sütemény elfogyasztása után végre jöhetett az ajándék bontás. Nonó csak úgy vetette bele magát a csomagok tömkelegébe. :) Az első csomagot testvérkéjétől kapta melyhez egy csodaszép szülinapi rajz is társult. A többi csomag leginkább lego duplot tartalmazott úgy, hogy most aztán tényleg belevetheti magát kedvenc elfoglaltságába méghozzá az építésbe.



Ez a nap is gyorsan eltelt mint mindig mikor az ember nagyon jól érzi magát. Hihetetlen, hogy már elrepült két év. Végszó gyanánt pedig rólunk egy közös kép :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...